App och kod utan bricka.

Jag använder i stort sett aldrig brickan utan låser helt enkelt upp med bara kod eller appen - mycket enkelt och smidigt!

Vi låser alltid dörren med bortasäkring (alltså med brickan) men även bortasäkringen låser man upp med bara kod eller app.

Jag upplever det mycket positivt att vi alla har olika koder och på så sett kan man följa händelserna i appen. Jag kan enkelt ha koll på att min dotter har kommit iväg till skolan eller hem. Jag kollar ofta händelserna i appen, utan att jag kanske letar efter nåt speciellt - jag tycker det är roligt!

Förra veckan var min man borta hos bekanta i området och skulle snart komma hem när jag var tvungen att åka och hämta vår minsta dotter. Min man hade inga nycklar med sig och jag fick inte tag på honom på telefon. Så himla smidigt att ändå kunna låsa och inte behöva tänka på att man skall hinna hem innan han kommer så han kommer in. En situation då man blev glad och påmind över hur bra det nya låset är!