Summerade recension av det härliga låset !

Nu är det dags att summera vårt ägande av Yale doorman under den tid vi haft det! Vi utgår ifrån kriterierna anvädarvänlighet, låsets funktioner, kvalitet och säkerhet.

Användarvänlighet.

Att vi i vår familj finner låset såpas enkelt att använda tyder på ett det är en utmärkt produkt. Vi tillhör skaran av folk som tycker att saker bara ska fungera och vi har ibland svårt att veta vad felet är om inget fungerar som det ska. Med detta lås , som är digitalt samt uppkopllat till internet så känns det som det är mycket som kan strula. Men så är inte fallet med Yale doorman! Allt fungerar som det ska och vi har inga som helst problem att använda låset. Både knappsatsen och appen är enka att förstå och det märks att det är tänkt att vara användarvänligt och enkelt.

Låsets funktioner.

Yale doorman skulle kunna vara ett enkelt lås där den ända funtionen är att slå in koden som låset har så är du inne i ditt hem. Yale doorman har dock en hel del andra nyttiga och superbra funtioner! Vi i våran familj tycker att funtionen med att låset är uppkopplat via nätet och att vi på så sätt kan få information, låsa upp och byta koder online gör prudukten väldigt spännande och rolig!

Kvalitet.

Kvaliten på låset är än så länge väldigt bra! Låset klär sig bra på dörren. I och med att det faktist är ett lås så är det välbyggt ,känslan och material utstårlar bra kvalitet! Ett extra plus hade varoit om det fanns oliak designer och färger att välja på när man beställer det!

Säkerhet

Är det möjligt att på något sätt komma över koden? Kan man som tillräkligt datorkunnig hacka till sig koden. Tanken är såklart att låset skall vara säkert. Vi upplever att produkten känns säker och vi litar på att den håller oinbjudna gäster bort från vårt hus. Problemet med säkerhet ligger nog snarare i hanteringen av den personiga koden. Det gäller att inte slarva bort den, tillexempel om man skriver upp den på en lapp och förvarar i plånbok eller likande. Lyckas man med det är vi övertygade om att Yale doorman är minst lika säkert som ett vanligt lås!

Allt som allt är vi i familjen nöjda med låset och vi är väldigt glada att vi har fått chansen att pröva de !