Så här tycker vi om låset

Vi har nu testat låset under ca 4 veckor och är uteslutande positiva och nöjda med låset. Sonen om tidigare fick gå ut via bakdörren pga brist på nycklar kan även han gå ut på framsidan. Barnen använder bricka+kod och det är något de kommer fortsätta med, det känns säkrast. Vi vuxna använder bara kod, friheten att slippa bära med sig någon nyckel är den största vinsten med det nya låset. Den enda säkerhetsrisken med låset är just koden, men är man bara försiktig med den så är detta lås säkrare än ett vanligt lås.

Det var otroligt lätt att komma igång med låset via mina sidor i första hand och även appen. Det tog inte lång tid att lägga till användare, nyckelbrickor och koder. Stort plus till det!

Jag har några önskemål på fler funktioner på mina sidor och appen, förhoppningsvis kommer några utav dem i framtiden. Dock så räcker de funktioner som finns väldigt långt.

Låset har en helt ok design och det ger ett gediget och kvalitativt intryck. Det har fungerat klockrent under de här 4 veckorna och jag tror vi kommer ha detta under många år framöver. Det är heller inte otroligt att vi kommer köpa fler lås och sätta på övriga dörrar. Vi kommer helt klart att rekommendera detta låset!!