Summering på testet av yale-doorman

Jag är väldigt glad att jag fått lov att testa detta fantastiska lås! Jag kommer aldrig mer vilja ha ett vanligt lås. Det är så skönt att slippa tänka på att ta med sig nyckel när man går ut. Jag har tappat nycklar tidigare genom åren och det är inget kul! Vi bor på en bondgård och har två hundar, så det blir mycket spring geniom ytterdörren på en dag. Som det var innan så blev det ofta så att ytterdörren blev olåst p.g.a. vi inte ville ta med mycklar ut som man riskerade att tappa i nån kohagen någonstans.  Vi kommer nog uteslutande att använda oss av våra sexsiffriga koder, men det känns bra att kunna låsa och låsa upp på andra sätt. Tex när man behöver hundvakt så är det ju enkelt att låsa upp med appen. Jag tycker att all hantering av lås, nycklar, koder m.m. är väldigt lätthanterliga på verisures hemsida. Säkerheten känns hög och jag känner mig trygg med låset. Jag rekomenderar verkligen detta lås och hoppas kunna ha det kvar i många år!