Nyckelfritt med kod och app

Jag måste villigt erkänna att jag inte använt appen särskilt mycket. Jag har öppnat dörren genom den en gång för att släppa in hundvakten och det var ju väldigt smidigt. Det känns ju väldigt trygt att kunna kolla närsom helst om dörren är låst hemma. Det är ju en sån där sak som man kan bli väldigt orolig över när man gått hemifrån annars. "Låste jag dörren?" Men för att kolla andra låsningar och upplåsningar har jag inte använt den. vi är ju bara två i hushållet och jag har inget behov av att kolla om min sambo låst upp dörren hemma eller inte. Jag får inga meddelande i telefonen eller så när någon annan låst upp dörren, men det kanske är en inställningsfråga. Däremot så kommer det mail om man misslyckats med att låsa dörren. Det är ju en väldigt bra funktion tycker jag.