Det måste erkännas..

Nu så har svärföräldrarna åkt för denna gång och dom har idelt positivt att säga om låset. Då de har hund blir det ett antal passager in och ut och det har då varit lätt för dem att låsa och låsa upp. Väldigt smidigt att ge dem en tillfällig kod och låta dem sköta sina ärenden. Där måste man berömma utformingen på "mina sidor" och dess användarvänlighet. Svärfar, som är gammal polis, undrade vad som hände när låset blivit strömlöst och man vill ut. Och som tidigare inlägg förklarat så håller man låsvredet åt vänster och trycker ner tryckaren för att öppna. Vi har dock inte testat den funktionen än.

Min fru, som var väldigt skeptiskt till en början (har läst fler inlägg om skeptiska fruar - hur kommer det sig? Vadan denna aversion mot tekniska prylar?) har också börjat att inse fördelarna. Då vår 8-åring går hem själv från skolan har hon fått en egen kod och låser och låser upp när hon kommer och går. Och då vi har en tre veckors bebis är det inte alltid man kan resa sig upp för att öppna. Låset har då varit otroligt smidigt. Frun använder mest bricka och kod och vi andra bara kod.

Vi upplevde ju en viss tröghet i låset till en början men nu går det betydligt lättare. Ska inför helgens besök smörja låset  en vända för att se om det går ännu lättare.