Öppna med nyckelbricka och kod

Vårt nya lås som vi vi haft i ca en vecka fungerar bra. Det första som vi fick var det nåt fel på, men låsfirman bytte ut det snabbt och enkelt. Vi har testat nyckelbrickan + kod ett par gånger, men vi kommer troligtvis mest använda oss av den 6-siffriga koden istället. Anledningen till att vi ville testa ett kodlås, var ju att slippa ha en nyckel. Även om säkerheten är högre med bricka + lås. Så känns det bökigt. Jag har satt på min nyckelbricka på mitt mobilskal, mest för att testa hur mycket det håller för. Dom känns väldigt plastiga och snodden verkar tunn, men dom håller säkert för mer än man tror. Det är ju väldigt smidigt att lägga in koder på nyckelbrickorna så det  är ett +, samt att man lätt kan ta bort en bricka på mina sidor om man råkar bli av med den. Ett annat stort + är de enkla momenten att ändra inställningar via mina sidor på nätet. Vi har valt att lägga in automatisk låsning när dörren stängs. Det känns bra att veta att man aldrig glömmer det. Jag har även testat att ändra ljudvolymen på mina sidor. Först tog jag bort ljudet helt och hållet, men insåg sedan att det var bättre med ljud på låg nivå. Vi är helt klart nöjda med låset.