Nu är vi igång!

I måndags kom Claes från Lerums Lås & Larm och installerade vår #Yale Doorman. Installationen gick snabbt och helt utan problem – Claes kändes mycket kompetent och förklarade hela tiden alla steg han gjorde. Vi registrerade min bricka och skapade kod till mig tillsammans – sedan gjorde jag själv de andra till övriga familjemedlemmar.
 

Jag och min man har både bricka med kod samt en 6-siffrig kod, jag tror att det är den senare som kommer att användas mest. Till vår dotter har vi valt att bara ha bricka med kod då det alltid är med en drös kompisar hem – finns ingen anledning att de skall kunna koden till vårt hus.
 

Vi har hittills inte stött på några problem med vårt lås, allt har fungerat bra och so far är vi mycket nöjda. Brickor, koder och appen har fungerat varje gång och vi upplever inte någon fördröjning . Jag tycker verkligen om appen i telefonen – för mig är det perfekt att ha allt på samma ställe och inte ytterligare en fjärrkontroll.
 

Rent utseendemässigt så är det knappast det snyggaste låset och dörrhandtaget, men då funktionerna hittills har varit mycket tillfredställande så har utseendet blivit  sekundärt.
 

Jag är mycket positiv till det nya låset och ett extra plus är att det är så enkelt att administrera. Man lägger till nya användare, skapar koder och registrerar brickor på bara nån minut.
 

Jag är nu intresserad av de olika tillvalen som finns – som larm, brandvarnare och särskilt luftfuktighetssensor i krypgrunden från #verisure.