Verisure,mina sidor

Att komma igång med websidan på Verisure var ganska enkelt och något som vem som helst med lite datavana löser utan problem.

Först fick jag välja språk, och sedan skapa ett konto. Den instruktion jag fick mailad till mig ifrån låsfirman var pedagogisk och lätt att förstå.

Efter att jag skapat ett konto var det bara att logga in med mina uppgifter. På första sidan kan man se statusen på låset, dvs om det är låst eller olåst. För att administrera finns det olika flikar. Den jag använt mest är så klart sidan för att administrera användare. Där kan man lägga till och ta bort användare, hantera koder och nyckelbrickor.

När jag registrerade sambon och barnen så tilldelade jag dem de 3 nyckelbrickor som följde med. Eftersom vi vill ha bra säkerhet så lade jag även till en PIN-kod till varje bricka. Jag har inte listat ut hur man reggar brickorna utan att använda pin-kod via mina sidor men jag ska fortsätta leka med hemsidan.
Mina sidor är en bra sida där man kan göra många inställningar och den är lätt att navigera i. Det jag saknar är att man inte kan göra alla inställningar via mina sidor. Funktionen med dygnskoden hade man kunnat lägga till, och varför inte ha tidskanaler då denna kod fungerar. Den man ger koden kanske behöver komma in fler dagar än bara under ett dygn.